Relatiemanager

Solliciteer nu

Relatiemanager (32-40 uur)

FULLTIME · GRONINGEN

Binnen de Bencom Group zijn wij op zoek naar een relatiemanager die door middel van sterke communicatie het vertrouwde contact met onze relaties kan beheren.  Word jij enthousiast van de combinatie ondernemerschap en klantcontact? We horen graag van je!

 Over de functie

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de relaties met de telecomproviders die we in onze vergelijkingen hebben staan op Bellen.com en Internetten.nl. Je zet acties op en kijkt hoe we onze samenwerkingen kunnen verbeteren. Komt er een nieuwe telecomprovider op de markt? Geen probleem! Jij legt het contact en zorgt ervoor dat de provider in onze vergelijker wordt opgenomen en zorgt ervoor dat onze bezoekers het pakket kunnen afsluiten.

 Naast het onderhouden van bestaande accounts, zorg je ook voor een stuk websitebeheer. Als er wijzigingen komen in de pakketten, dan worden die door jou doorgevoerd. Daarnaast kijk je altijd kritisch naar onze twee vergelijkers. Wat kan er beter? Klopt alles nog? Je zet de lijntjes intern uit en zorgt voor een zo goed mogelijke vergelijking voor onze bezoekers.  Je houdt de cijfers in de gaten en stuurt bij waar nodig. 

Een dag als relatiebeheerder:

Na het pakken van een kop koffie, zet je de laptop aan en bekijk je de performance in onze online rapportagetool; hoe staan we ervoor vandaag? Je wilt graag wat meer duidelijkheid op een aantal cijfers en vraagt een aanvullende analyse op bij het datateam. Daarna heb je een stand-up en bespreek je de plannen voor deze week met het team. Na de lunch komt er een mail binnen over wijzigingen van een aantal pakketten en dit stem je af met je directe collega. Vervolgens voer je zelf de wijzigingen door. Aan het einde van de dag heb je een meeting staan met een telecomprovider over de huidige samenwerking. Je bereidt dit goed voor en vraagt input bij je collega’s. De meeting gaat goed en er komen nog een aantal actiepunten uit die je noteert; hier kan je de volgende dag mee aan de slag.  

 Voordat we verder gaan

Diversiteit vinden wij erg belangrijk. We moedigen iedereen aan te solliciteren op deze positie, ongeacht geslacht, genderidentiteit, huidskleur, religie, geaardheid, afkomst, leeftijd, nationaliteit of beperking. 

Over jou

 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel woord als geschrift;

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;

 • Je bent een kei in relatiebeheer;

 • Je bent proactief en ziet overal kansen;

 • Ervaring binnen de e-commerce en telecom branche is een pre;

 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Wat we jou bieden

Je gaat aan de slag binnen een hecht en gemotiveerd familiebedrijf, waar ondernemerschap hoog in het vaandel staat. Daarnaast kun je rekenen op:

 • Afwisselende functie;

 • Veel ruimte voor eigen inbreng;

 • Reiskostenvergoeding (vanaf 10 km);

 • Marktconform salaris (afhankelijk van ervaring) en bonusmogelijkheden;

 • Pensioenbijdrage;

 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur);

 • Gezellige maandborrels en jaarlijks personeelsuitje.

Enthousiast geworden?

Herken jij je in het functieprofiel en wil je ons team komen versterken als Relatiemanager? Solliciteer dan via onderstaande button.

Heb je vragen over het sollicitatieproces of over de vacature? Stuur een mail naar vacatures@bencom.nl of bel ons op 0595-425859 en vraag naar Marleen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.