Open vacature (afstudeer)stage

Solliciteer nu

Open vacature (afstudeer)stage

Internship · Groningen (Groningen)

Wat tof dat je op deze open vacature kijkt! Waarschijnlijk ben je op zoek naar een stage of afstudeerproject. Binnen onze organisatie hebben wij hiervoor vaak diverse mogelijkheden, bijvoorbeeld het ondersteunen van onze developers door een toepassing te maken voor één van onze vergelijkers, het bouwen van een benodigde data oplossing of het analyseren van mogelijke marketing tools.

Wat de opdracht exact wordt hangt af van jouw kennis en affiniteit én van wat er momenteel binnen onze organisatie benodigd is. Zo zijn we er zeker van dat je stage leuk is, maar ook dat het iets oplevert waar we daadwerkelijk wat mee doen.

We hebben stages/afstudeeropdrachten beschikbaar in de volgende richtingen:

  • Web & App Development

  • Data

  • Marketing

  • Bedrijfskunde

Dus ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage binnen een jong en innovatief bedrijf? Zoek dan niet verder en stuur ons een bericht!

Over onze organisatie

De Bencom Group voorziet consumenten, instellingen en bedrijven van onafhankelijke en objectieve informatie over de diensten en tarieven op het gebied van telecom, internet, digitale televisie, energie, verzekeringen en hotelovernachtingen. Dit doen we middels onze vergelijkingssites en app waar miljoenen mensen jaarlijks gebruik van maken.

Onze missie is het transparant en inzichtelijk maken van deze complexe markten, waardoor consumenten in staat zijn beter en makkelijker keuzes te maken. Dit doen we met een team van ruim 70 medewerkers vanuit onze locaties in Groningen en Amersfoort.

Wat we zoeken

Wat we belangrijk vinden is dat je, ook als stagiair of afstudeerder, ondernemend bent en oog hebt voor kwaliteit. Je werkt proactief, kan goed communiceren en samenwerken met collega's.

Je volgt een relevante HBO- of WO-opleiding. Ervaring met de technieken die wij gebruiken is niet noodzakelijk, maar je moet wel bereid zijn om het te leren.

Wat we bieden

Je krijgt een eigen werkplek en we bieden je een stagevergoeding. Daarnaast krijg je twee bedrijfsmentoren: een directe collega die zich heeft gespecialiseerd in het vakgebied van jouw stage én een algemeen begeleider.

Enthousiast geworden?

Wil jij je stage of afstudeeropdracht binnen onze organisatie gaan doen? Solliciteer dan via onderstaande button.

Heb je verdere vragen over deze open vacature? Stuur dan een mail naar vacatures@bencom.nl of bel ons op 0595-425859 en vraag naar Marleen.