.NET Developer

Solliciteer nu

.NET Developer (32-40 uren)

FULLTIME · GRONINGEN

Heb jij een passie voor programmeren? Kan jij je vastbijten in een moeilijk vraagstuk om dit te vertalen naar een intelligente oplossing? Dan zijn wij op zoek naar jou!  Binnen de Bencom Group zijn wij, ter versterking van ons team, op zoek naar een .NET Developer.

De Bencom Group voorziet consumenten, instellingen en bedrijven van onafhankelijke en objectieve informatie over de diensten en tarieven op het gebied van telecom, internet, digitale televisie, energie, verzekeringen en hotelovernachtingen.

Over de functie

Als .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van innovatieve vergelijkingen van verschillende markten. Je bent verantwoordelijk voor het bedenken, ontwerpen en realiseren van intelligente oplossingen. Dit om de eigenschappen van diensten in complexe markten te vertalen naar engines die de basis vormen van onze vergelijkingssites.

 Onze developers werken onder andere met C# Entity Framework Core, Web API, SQL, DevOps en Azure Functions. Je zult werken met de nieuwste technieken zoals Entity Framework en Azure container apps. 

 Als developer werk je binnen een breed vakgebied. Samen met de andere backend developers bouw je elke dag verder aan onze dienstverlening. In de functie ervaar je de vrijheid om zelfstandig en creatief te ontwikkelen, sterker nog: hier dagen wij je toe uit!

Wat we zoeken

  • Je hebt een relevante opleiding gevolgd, bijvoorbeeld Informatica;

  • Je hebt kennis van .NET;

  • Je hebt ervaring met webdevelopment (pré);

  • Je werkt zelfstandig en proactief;

Wat we bieden

We bieden je een dienstverband binnen een hecht familiebedrijf. Binnen je werk kan je deelnemen aan afwisselende en uitdagende projecten. We vinden hierin jouw ontwikkeling erg belangrijk; er is veel ruimte voor eigen inbreng en je hebt toegang tot events als Techorama en Hackathons. Daarnaast bieden we:

  •  Uitstekend salaris en bonusmogelijkheden.

  • Deels thuiswerken mogelijk;

  • Hardware wat aansluit op jouw wensen; 

  • Reiskostenvergoeding (vanaf 10 km);

  • Pensioenbijdrage;

  • Gezellige maandborrels en jaarlijks personeelsuitje.

Is je interesse gewekt?

Wil jij als ontwikkelaar dat jouw werk online echt gezien en gewaardeerd wordt? Solliciteer dan via onderstaande button.

Voldoe je niet aan alle eisen, maar denk je toch de .NET Developer te zijn die wij zoeken? Overtuig ons dan waarom wij jou toch uit moeten nodigen voor een gesprek!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.