Monteur (hulp) Zonnepanelen

Solliciteer nu

Monteur (hulp) Zonnepanelen

FULLTIME / PARTTIME · HEEL NEDERLAND

Hallo! Je kunt bij ons het dak op en dat bedoelen we natuurlijk heel positief. Wegens het enorme succes van Zonnepanelen Zonder Gedoe via ons platform Gaslicht.com kunnen wij het niet meer alleen af. Help je ons mee onze klanten blij te maken met een energiebesparende installatie? Je werkt in een fijn team met vrolijke gasten. En natuurlijk ben jij ook wel een beetje trots op je werk als die zonnepanelen er mooi bij liggen. 

Verstand van installeren

Zonnepanelen installeren is niet heel erg ingewikkeld. Ben je een echte dakhaas en is dat voor jou gesneden koek? Mooi! Meteen solliciteren. Twijfel je of je het kunt? Geen probleem want wij helpen je verder. Dus ook als je nog niet helemaal thuis bent in de installatietechniek kun je bij ons aan de slag als monteur. Wat wij veel belangrijker vinden is een positieve instelling en een bak energie. Niet van de zon, maar uit jouw drive om er wat van te maken. 

Hoe installeren we zonnepanelen?

Op het dak werk je natuurlijk niet alleen. Je gaat met een team aan de slag en installeert op een dag maximaal één systeem. We werken ons niet over de kop. Meestal werk je met z’n tweeën aan de montage van de panelen en staat er een collega binnen om de techniek aan te sluiten. Dit is de installatie van de omvormer en de verbinding in de meterkast. Jullie werken aan de hand van een legplan dat onze expert al voor jullie heeft uitgedokterd. Zo hoef je niet te puzzelen. Eitje!

Wat we bieden

  • Geld. Je verdient bij ons tussen de € 2.200 en € 2.800.
  • Gezondheid. Buiten werk is mooi!
  • Flexibiliteit. Uren in overleg en eventueel ook in het weekend.
  • Veiligheid. Op het dak nemen we geen risico’s.
  • Plezier. We hebben een tof team. En daar kun jij natuurlijk nog wat aan toevoegen.

Enthousiast?

Wil je bij ons aan de slag? Laat dan van je horen. We zoeken mensen door heel Nederland. Aan moeilijke sollicitatiebrieven doen we niet. We vragen je alleen om wat basisinformatie. Je kunt ook direct bellen met Ouxo (onze installatiepartner) op: 085 303 5328.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.