Bijbaan klantenservice medewerker

Solliciteer nu

Bijbaan klantenservice medewerker

TIJDELIJK · GRONINGEN

Poliswijzer.nl is de jongste vergelijker van de Bencom Group. Met Poliswijzer.nl maken wij het vergelijken van particuliere schadeverzekeringen weer eenvoudig en aantrekkelijk. We zijn per direct op zoek naar enthousiaste klantenservice medewerkers.

Vanaf de start van het zorgseizoen op 12 november kunnen bezoekers bij ons terecht voor het vergelijken van zorgverzekeringen. Aan jou de taak om ze te ondersteunen bij het vinden van de best passende zorgverzekering. Binnenkomende vragen worden beantwoord via de telefoon, mail of social mediakanalen. Bij ons geen waarschuwingen als je over je gesprekstijd heen zit, het allerbelangrijkste is dat de bezoeker goed geholpen wordt.

Het is belangrijk dat je over een Wft Zorg diploma beschikt. Heb je dit nog niet in je bezit? Geen zorgen. Wij betalen de kosten van de opleiding en je ontvangt een leuke bonus* t.w.v. € 350,- als je het gehaald hebt! Het betreft een tijdelijke functie t/m december met bij goed functioneren kans op verlenging. 

Wat we zoeken

  • Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je bent flexibel en enthousiast;
  • In de aanloop naar december ben je minimaal 8 uur per week beschikbaar, meer is een pre;
  • In december ben je minimaal 16 uur beschikbaar en vanaf 22 december fulltime (uitgezonderd Eerste en Tweede Kerstdag).

Enthousiast geworden?

Ben jij de nieuwe ster van Poliswijzer.nl? Stuur dan uiterlijk 22 oktober je CV en motivatie t.a.v. J.E. (Jeanet) Woldring-Droper naar vacatures@bencom.nl. Of solliciteer rechtstreeks via de 'Solliciteer nu' button. Vragen? Bel 0595-425859

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

* Voorwaarden uitkeren bonus: De bonus wordt eenmalig uitgekeerd aan medewerker bij het behalen van het Wft Zorg diploma en is niet overdraagbaar. Daarnaast wordt de bonus alleen uitgekeerd als er in december 2018 minimaal 100 uur wordt gewerkt .Sollicitanten die al in het bezit zijn van Wft Zorg diploma (of als onderdeel van een ander diploma zoals schade) zijn uitgesloten.