Backoffice medewerker

Solliciteer nu

Backoffice medewerker

PARTTIME/FULLTIME · GRONINGEN

Wij zoeken een pietje precies. Iemand die op elke komma en op elk detail let. En iemand die het beste wil voor onze bezoekers op Gaslicht.com. Daarbij kunnen we jouw kritische blik goed gebruiken.

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe job, en lijkt een administratieve functie bij dé energievergelijkingssite je wel iets? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze locatie in Groningen zoeken we een enthousiaste collega die het tarieventeam van Gaslicht.com komt versterken.

Dagelijks zorgen wij ervoor dat vele duizenden bezoekers alle energiecontracten eenvoudig kunnen vergelijken. Maar daar is aan de achterkant wel wat voor nodig. Ons tarieventeam zorgt er dagelijks voor dat het aanbod dat je kunt vinden op Gaslicht.com up-to-date is.  

Je werkzaamheden

Je zorgt er samen met je collega’s voor dat alle energiepakketten zo goed en volledig mogelijk op de site komen te staan. We willen hierin altijd het beste voor onze bezoekers. Je werkzaamheden zullen hoofdzakelijk bestaan uit het verwerken van energietarieven, het inrichten van nieuwe producten, het verwerken van productvoorwaarden en de communicatie hierover richting onze partners. Het is belangrijk dat je hierin secuur te werk gaat.

In deze functie schakel je dagelijks met energieleveranciers over het aanbod op Gaslicht.com. Ook kunnen de collega’s van de klantenservice met hun vragen over het productaanbod bij jou terecht.

We worden daarnaast regelmatig gevraagd voor onderzoeken door de media. Jij bent dé specialist als het gaat om tarieven, daarom aan jou de taak om de juiste informatie te verzamelen en overal de juiste lijntjes uit te zetten.  

Voordat we verder gaan

Diversiteit vinden wij erg belangrijk. We moedigen iedereen aan te solliciteren op deze positie, ongeacht geslacht, genderidentiteit, huidskleur, religie, geaardheid, afkomst, leeftijd, nationaliteit of beperking. 

Wat we zoeken

  • Je hebt minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding;

  • Je bent flexibel, durft kritisch te zijn en gaat secuur te werk;

  • Je bent in staat om onder druk snel te schakelen;

  • Je bent sociaal, collegiaal en altijd in voor een geintje;

  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar en in ieder geval maandag, donderdag en vrijdag beschikbaar.

Wat we bieden

We zijn een jong en hecht team dat hard werkt en resultaten wil behalen, maar er is ook zeker ruimte voor een dolletje! Daarnaast bieden we:

  • Marktconform salaris (afhankelijk van ervaring);
  • Reiskostenvergoeding (vanaf 10 km);
  • Pensioenbijdrage;
  • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur);
  • Gezellige teamuitjes.

Is je interesse gewekt?

Herken jij je in het functieprofiel en wil je ons team komen versterken als backoffice medewerker? Solliciteer dan via onderstaande button. Je kunt je motivatiebrief richten aan mevrouw Sanne de Jong.

Heb je vragen over het sollicitatieproces of over de vacature? Stuur een mail naar vacatures@gaslicht.com of bel ons op 0342-411355.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.