Administratief Medewerker

Solliciteer nu

Administratief Medewerker

PARTTIME/FULLTIME · AMERSFOORT

Ben jij gek op cijfers? Als administratief Medewerker zorg jij ervoor dat de financiële administratie op orde is. Daarnaast ondersteun je collega’s om dagelijks het aanbod op de website up-to-date te houden. Wij zoeken daarom naar een pietje precies. Iemand die secuur te werk gaat en op elke komma en detail let.

Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe job, en lijkt een administratieve functie bij dé energievergelijkingssite je wel iets? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze locatie in Amersfoort zoeken we een enthousiaste collega die het team van Gaslicht.com komt versterken.

Dagelijks zorgen wij ervoor dat vele duizenden bezoekers alle energiecontracten eenvoudig kunnen vergelijken. Maar daar is aan de achterkant wel wat voor nodig. 

Voordat we verder gaan

Diversiteit vinden wij erg belangrijk. We moedigen iedereen aan te solliciteren op deze positie, ongeacht geslacht, genderidentiteit, huidskleur, religie, geaardheid, afkomst, leeftijd, nationaliteit of beperking. 

Je werkzaamheden

Je draagt er zorg voor dat de facturatie iedere maand vlot en op tijd verloopt. Je bent verantwoordelijk voor een correcte vastlegging van de administratie. Je ondersteunt bij het opstellen van rapportages en dashboards. Daarnaast ondersteun je collega’s om er gezamenlijk voor te zorgen dat alle energiepakketten zo goed en volledig mogelijk op de site komen te staan. Waarbij je helpt bij het verwerken van energietarieven, het inrichten van nieuwe producten, het verwerken van productvoorwaarden en de communicatie hierover richting onze partners.

In deze functie schakel je dagelijks met energieleveranciers over de facturatie en het aanbod op Gaslicht.com. Ook kunnen de collega’s van de klantenservice met hun vragen over het productaanbod bij jou terecht.

Wat we zoeken

 • Je hebt minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding;

 • Je hebt goede kennis van Excel en hebt cijfermatig inzicht;

 • Je bent flexibel, durft kritisch te zijn en gaat secuur te werk;

 • Je bent in staat om onder druk snel te schakelen;

 • Je bent sociaal, collegiaal en altijd in voor een geintje;

 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar.

Wat we bieden

We zijn een jong en hecht team dat hard werkt en resultaten wil behalen, maar er is ook zeker ruimte voor een dolletje! Daarnaast bieden we:

 • Kantoor direct naast station Amersfoort;
 • Marktconform salaris (afhankelijk van ervaring);
 • Reiskostenvergoeding (vanaf 10 km);
 • Pensioenbijdrage;
 • 25 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur);
 • Gezellige teamuitjes.

Is je interesse gewekt?

Herken jij je in het functieprofiel en wil je ons team komen versterken als Administratief Medewerker? Solliciteer dan via onderstaande button. Je kunt je motivatiebrief richten aan mevrouw Sanne de Jong.

Heb je vragen over het sollicitatieproces of over de vacature? Stuur een mail naar vacatures@gaslicht.com of bel ons op 0342-411355.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.